kerst keuze cadeau
dagje uit jaarkaart
* Dagje uit Jaarkaart t.w.v. €29,95. Zolang de voorraad strekt.

Kerst Keuze Cadeau

Bent u op zoek naar het ideale kerstcadeau? En wilt u het uitkiezen graag helemaal overlaten aan de ontvanger van het geschenk? Dan Kerst Keuze Cadeau precies wat u zoekt. Wanneer u iemand deze cadeaukaart geeft, dan kan hij of zij op onze website zélf een van de vele verschillende cadeaukaarten uitkiezen. Zo kun je kiezen voor een Diner Cadeaubon, een Sauna Cadeaubon, een Nationale Bioscoopbon of een Zalando Cadeaubon. Er zijn 100+ cadeaukaarten waar de ontvanger uit kan kiezen! 

Betaal veilig via:idealPayconiqmastercardvisaveilig betalen

Laat de ontvanger zelf een cadeaukaart uitzoeken!
Op een werkdag voor 17:00 besteld = dezelfde dag verstuurd
Te bestellen in waarden van €10,- tot €150,-
Bedrijven bestellen makkelijk op factuur
Cadeaukaart personaliseren

Aanvragen

logo op pas
Wil je een cadeaubon met bedrijfslogo en/of bedrijfsfoto er op? Vraag dan nu een gepersonaliseerde bestelling aan en zorg ervoor dat de ontvanger niet vergeet van wie het cadeau afkomstig is.

Kerst Keuze Cadeau als zakelijk cadeau

Omdat de Kerst Keuze Cadeaukaart zo veelzijdig is, is deze cadeaukaart speciaal geschikt als zakelijk kerstcadeau. Zo kunt u de Kerst Keuze Cadeaukaart bijvoorbeeld opnemen in een kerstpakket voor uw werknemers, of deze schenken aan voor uw bedrijf belangrijke zakenrelaties. U hoeft dan geen rekening te houden met eventuele cadeauvoorkeuren van de ontvanger, of het een man of een vrouw is en hoe oud deze persoon is. Zij kiezen met de Kerst Keuze Cadeaukaart namelijk zelf de cadeaubon uit die het allerbeste bij ze past!

Waar te besteden?

Wanneer u een Kerst Keuze Cadeaukaart ontvangt, dan begint het feest der keuze! U kunt in het uitgebreide cadeaubonoverzicht op onze website kijken welke cadeaubon u graag zou willen hebben. Vervolgens kunt u onder het tabblad Kerst Keuze Cadeaukaart uw Kerst Keuze Cadeaukaart inwisselen voor de cadeaukaart van uw voorkeur. Daarna kan het grote winkelplezier beginnen, of kunt u bijvoorbeeld gaan genieten van een heerlijke weekendje weg of een spetterend diner buiten de deur!