kerst keuze cadeau
Bij elke fysieke cadeaubon een gratis* Hotel Giftcard voucher t.w.v. €20,00! *zolang de voorraad strekt

Kerst Keuze Cadeau

Ben je op zoek naar het ideale kerstcadeau? En wil je het uitkiezen graag helemaal overlaten aan de ontvanger van het geschenk? Dan is de Kerst Keuze Cadeaukaart precies wat je zoekt. Wanneer je iemand deze cadeaukaart geeft, dan kan hij of zij op onze website zélf een van de vele verschillende cadeaukaarten uitkiezen. Zo kun je kiezen voor een Diner Cadeaubon, een Sauna Cadeaubon, een Nationale Bioscoopbon of een Zalando Cadeaubon. Er zijn 100+ cadeaukaarten waar de ontvanger uit kan kiezen! 

Betaal veilig via:idealPayconiqmastercardvisaveilig betalen

Laat de ontvanger zelf een cadeaukaart uitzoeken!
Op een werkdag voor 17:00 uur besteld = dezelfde dag verstuurd
Te bestellen in waarden van €10,- tot €150,-
Bedrijven bestellen makkelijk op factuur
Cadeaukaart personaliseren

Aanvragen

logo op pas
Wil je een cadeaubon met bedrijfslogo en/of bedrijfsfoto er op? Vraag dan nu een gepersonaliseerde bestelling aan en zorg ervoor dat de ontvanger niet vergeet van wie het cadeau afkomstig is.

Kerst Keuze Cadeau als zakelijk cadeau

Omdat de Kerst Keuze Cadeaukaart zo veelzijdig is, is deze cadeaukaart speciaal geschikt als zakelijk kerstcadeau. Zo kun je de Kerst Keuze Cadeaukaart bijvoorbeeld opnemen in een kerstpakket voor je werknemers, of deze schenken aan voor jouw bedrijf belangrijke zakenrelaties. Je hoeft dan geen rekening te houden met eventuele cadeauvoorkeuren van de ontvanger, of het een man of een vrouw is en hoe oud deze persoon is. Zij kiezen met de Kerst Keuze Cadeaukaart namelijk zelf de cadeaubon uit die het allerbeste bij ze past!

Waar te besteden?

Wanneer je een Kerst Keuze Cadeaukaart ontvangt, dan begint het feest der keuze! Je kunt in het uitgebreide cadeaubonoverzicht op onze website kijken welke cadeaubon je graag zou willen hebben. Vervolgens kun je onder het tabblad Kerst Keuze Cadeaukaart je  Kerst Keuze Cadeaukaart inwisselen voor de cadeaukaart van jouw voorkeur. Daarna kan het grote winkelplezier beginnen, of kun je bijvoorbeeld gaan genieten van een heerlijke weekendje weg of een spetterend diner buiten de deur!