Giftcards cadeau doen

Giftcards zijn het ideale cadeau idee wanneer u graag een persoonlijk geschenk wilt geven, maar niet het risico wilt lopen iets uit te kiezen wat net niet in de smaak valt bij de ontvanger. Met een giftcard kan de ontvanger zelf een cadeau naar zijn of haar smaak uitkiezen! Bovendien kan het vinden van het juiste geschenk soms veel tijd en energie kosten en frustratie opleveren wanneer u niet meteen slaagt. Ook dan is het geven van een giftcard de ideale oplossing, omdat u deze eenvoudig en snel vanaf uw woonkamer kunt bestellen. U kunt het zo gek niet bedenken of er zijn wel giftcards voor te vinden. Van een restaurantbezoek tot een prachtig boek of een bosje bloemen. En er zijn nog veel meer leuke mogelijkheden! Wat dacht u van een hotelovernachting, museum- of theaterbezoek of shopervaring bij Bol.com? Kijk in het uitgebreide overzicht en zoek een giftcard uit die bij uw wensen en die van de ontvanger past. Mocht u door de bomen het bos niet meer zien, geef dan een Keuze Giftcard. U bepaalt zelf het bedrag dat op de giftcards komt te staan en meestal kan dit al vanaf €10,-! Zowel een kleinigheidje als een groot cadeau is dus mogelijk. Kijk nu bij ons ruime assortiment aan giftcards en vindt het juiste geschenk!
Naar giftcards

Online giftcards bestellen
Een giftcard is niet alleen leuk om te krijgen, maar ook eenvoudig om te bestellen. Met een paar drukken op de knop heeft u al een cadeau in huis. Bovendien kunt u snel en veilig betalen met Ideal of creditcard. De giftcards zijn ook heel eenvoudig in gebruik, eenmaal deze bij de ontvanger is beland. Veel van de giftcards op de website werken als een pinpas en kunnen bij deelnemende winkels en horecagelegenheden worden gebruikt op de pinautomaat. Een deel van de giftcards kan echter ook worden besteed in verschillende webshops. De ontvanger kan in deze online winkels met zijn of haar giftcard aankopen doen door middel van het gebruik van een code die op de giftcard staat. Mocht de aankoop groter zijn dan de waarde op de giftcard, dan kan hij of zij eenvoudig online bij betalen. Het gekozen product wordt vervolgens gewoon bij de ontvanger thuis bezorgd. Bestel dus nu een giftcard en haal het perfecte cadeau in huis!
Meteen online giftcards bestellen

Giftcards als zakelijk geschenk

Giftcards zijn bij uitstek geschikt om in te zetten als zakelijk cadeau. Zo kunt u uw zakenrelaties giftcards schenken, of giftcards opnemen in het kerstpakket voor uw werknemers. Deze kerst bieden wij speciaal voor de zakelijke afnemer een Kerst Keuze Cadeau aan. Wanneer u een werknemer of zakenrelatie deze keuze giftcard schenkt, kan hij of zij op deze website een giftcard naar keuze uitkiezen. Dit maakt het de meest veelzijdige giftcard die er is, ideaal voor uw zakelijke geschenken. Zakelijke bestellingen kunnen bovendien worden gepersonaliseerd, zodat u een leuke foto of persoonlijke tekst op de giftcards kunt laten zetten die u schenkt. Wij helpen organisaties en bedrijven ook graag om hun cadeauwensen uit te voeren. Neem dus gerust contact met ons op voor een offerte op maat.
Naar zakelijke bestellingen