NR1 Tijd voor tapas

NR1 Tijd voor tapas

  • Keuze uit 3250+ restaurants, waaronder meerdere tapasrestaurants

  • Op werkdagen voor 17.00 uur besteld = vandaag verstuurd

  • Te bestellen in waarden van €10,- tot €150,-

  • Geleverd in gratis luxe cadeaubox!

  • Geldig tot 2 jaar na uitgifte

pdp featured block

Keuzestress? Ga voor de

Keuze Cadeaukaart

en geef 200 cadeaukaarten in 1!

Hoeveel wil je erop zetten?

Verzendmethode

Kosten

€ 25,00

Met de ‘Tijd voor tapas’ belevenis laat je de ontvanger genieten van de Spaanse keuken. De Spaanse traditie van kleine tapas hapjes is volledig overgewaaid naar Nederland. Van kroketjes tot gehaktballetjes. Van olijven tot inktvisringen. Allemaal erg lekker in combinatie met een heerlijk glas sangria. Bestel daarom nu de ‘Tijd voor tapas’ belevenis van NR1Cadeau en laat de ontvanger genieten van de heerlijke Spaanse keuken!

Deze cadeaukaart is te besteden tot 2 jaar na uitgave bij alle aangesloten locaties.

Veelgestelde vragen

Wat is NR1 Cadeau?

Met de NR1 Cadeau cadeauboxen schenk je momenten die bijblijven. Of je nu zin hebt in sushi, betoverd wilt worden door theater en musical, wilt genieten van een high tea, of gewoon een dagje weg wilt; NR1 biedt de perfecte beleving.

Wat houdt NR1 Tijd voor tapas in?

‘NR1 Tijd voor tapas’ is het ultieme cadeau voor fijnproevers die willen smullen van heerlijke Spaanse hapjes. Van knapperige albondigas en sappige gambas al ajillo tot pittige patatas bravas en zachte tortilla Española; deze cadeaubon biedt een culinaire reis door de wereld van tapas. Of je nu kiest voor een tapasbar in het bruisende centrum van Rotterdam of een sfeervol eetcafé in Groningen; het is altijd een smaakvol avontuur.

Waar kan ik NR1 Tijd voor tapas besteden?

Of je nu trek hebt in kroketjes of olijven, bij meer dan 3.250 aangesloten restaurants, waaronder diverse tapasrestaurants, kun je terecht. Bekijk op de website van NR1 Cadeau welke restaurants deelnemen.

Hoe lang is de NR1 Tijd voor tapas geldig?

Na de aankoop van 'Tijd voor tapas' heb je 2 jaar de tijd om de perfecte tapaservaring uit te kiezen. Geniet samen van de rijke smaken en culinaire hoogstandjes die tapasrestaurants in Nederland te bieden heeft.

Welk saldo staat er op mijn NR1 Tijd voor tapas?

Ben je benieuwd hoeveel tapasavonden je nog in het verschiet hebt met je 'Tijd voor tapas'? Check dan je tegoed op de NR1 Cadeau website via de saldo checker en ontdek de Spaanse avonturen die nog op je wachten.