Doe het goed met de Goede Doelen Diner Cadeaubon!

U wilt iemand graag een prachtig cadeau geven, maar tegelijkertijd iets doen voor de maatschappij. Herkent u zich hier in? Dat is mooi, want er is nu een cadeaubon waarmee u iemand een heerlijke avond uit eten kunt schenken en tegelijkertijd een goed doel kunt steunen. Zo doet u twee goede dingen in één keer en krijgt uw cadeau een bijzondere extra betekenis voor zowel u als voor de ontvanger. De cadeaubon waar het om gaat is de Goede Doelen Diner Cadeaubon. De Goede Doelen Diner Cadeaubon is een versie van de Diner Cadeaubon, en deze is daarom ook te besteden bij meer dan 2200 prachtige, culinaire en sfeervolle aangesloten restaurant in alle hoeken van het land!

Naar het Goede Doelen Diner Cadeau

Hoe werkt de Goede Doelen Diner Cadeaubon precies

Wanneer u een Goede Doelen Diner Cadeaubon bestelt, dan kunt u een bedrag op de cadeaukaart laten zetten. Van dit bedrag gaat 15% naar de aangesloten zeven goede doelen. Van de rest van het bedrag kan de ontvanger van de kaart heerlijk uit eten. De goede doelen die zijn aangesloten bij de Goede Doelen Diner Cadeaukaart zijn KNGF Geleidehonden, Unicef, KWF Kankerbestrijding, de CliniClowns, WarChild, het Reuma Nederland en Natuurmonumenten. Al deze goede doelen én de ontvanger van de Goede Doelen Diner Cadeaubon profiteren dus van uw geschenk! U slaat bij wijze van spreken niet twee, maar acht vliegen in een klap!

Goede Doelen Diner Cadeau bestellen

goede doelen diner cadeaubonWaarom cadeaubon.nl?

Op cadeaubon.nl kunt u vele verschillende leuke en originele cadeaubonnen bestellen, waaronder de Goede Doelen Diner Cadeaubon. De cadeaukaarten hebben de meest uiteenlopende thema’s dus kijk na het aanschaffen van uw Goede Doelen Diner Cadeaubon zeker ook nog even verder voor meer leuke cadeau ideeën! Wij zorgen altijd voor een snelle verzending en bieden verschillende mogelijkheden om uw cadeaubon een extra feestelijk tintje te geven, bijvoorbeeld door deze prachtig voor u in te pakken in een verpakking passend bij uw cadeaumoment!

Cadeaubonnenoverzicht