Goede Doelen Cadeaubon bestellen
Goede Doelen Cadeaubon

Betaal veilig via: idealmastercardvisabetalen  

Voor een donatie aan één van de 7 goede doelen

Op werkdagen voor 17.00 besteld = vandaag verstuurd

Te bestellen in waarden tussen €10,- en €150,-

Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Bij elke kaart een gratis*extra dagje uit jaarkaart t.w.v. €29,95!

dajia

*Minimum afname 10 kaarten

Goede Doelen Cadeaubon

De Goede Doelen Cadeaubon is een leuk gebaar. Kent u iemand waarvan u weet dat hij of zij graag goede doelen steunt? Of zoekt u een cadeau voor iemand die alles al heeft? Met de Goede Doelen Cadeaubon krijgt iemand de kans om één van de 7 goede doelen te steunen: KWF Kankerbestrijding, CliniClowns, Unicef, het Reumafonds, Natuurmonumenten, War Child of KNGF Geleidehonden. De ontvanger bepaalt dus zelf welk goed doel hij of zij een steuntje in de rug wilt geven. Bestel de Goede Doelen Cadeaubon vandaag nog!

alsjeblieft

Keuze Cadeaukaart

Bent u op zoek naar een leuk en origineel cadeaubon idee? Schenk dan een Keuze Cadeau, waarmee de ontvanger zelf een thema cadeaubon kan uitzoeken uit het ruime assortiment van Keuze Cadeau. De cadeaubon is zeer geschikt als zakelijk geschenk, bijvoorbeeld in een kerstpakket voor uw werknemers.

Naar Keuze Cadeaukaart

allcards

dajia

Bij elke kaart een gratis* extra Dagje Uit Jaarkaart t.w.v. €29,95!

*Minimum afname 10 kaarten

Kies een feestelijke verpakking voor uw cadeaukaart

verpakking

 

Maak uw cadeau compleet met onze inpakservice

inpakservice

 

Geef naast een cadeaukaart ook een fles wijn cadeau

wijn

 

Cadeaubon personaliseren

Aanvragen

uwlogo

Wilt u een cadeaubon schenken met uw bedrijfslogo of bedrijfsfoto er op? Vraag dan nu een gepersonaliseerde bestelling aan en zorg ervoor dat de ontvanger niet vergeet van wie het cadeau afkomstig is.

Goede Doelen Cadeaubon schenken?

Bent u op zoek naar een zeer uniek en maatschappelijk verantwoord cadeau om te geven aan iemand? U kunt nu iemand de mogelijkheid te schenken om iets te doneren aan een goed doel met de Goede Doelen Cadeaubon. Met deze kaart kan de ontvanger een door u gekozen bedrag schenken aan een van deelnemende goede doelen. De goede doelen die meedoen met de Goede Doelen Cadeaubon zijn het Reumafonds, het KWF Kankerbestrijding, KNGF Geleidehonden, War Child, Natuurmonumenten, Unicef en de CliniClowns. Doordat zeer uiteenlopende goede doelen zijn aangesloten bij de Goede Doelen Cadeaubon heeft de ontvanger zelf de keus om een goed doel te steunen dat hem of haar aanspreekt. Dit is dus een leuk cadeau waarmee u iemand een goed gevoel geeft. De Goede Doelen Cadeaubon is ook een geschikte kaart om als bedrijf te schenken aan uw werknemers, klanten of relaties. Zakelijke bestellingen kunnen bij ons dan ook gewoon op factuur.

Hoe werkt het?

De Goede Doelen Cadeaubon is heel eenvoudig in gebruik. De ontvanger gaat eerst naar de website van de Goede Doelen Cadeaubon om meer informatie te krijgen over de deelnemende goede doelen. Zo maken Unicef, Warchild en CliniClowns het leven van (zieke) kinderen beter. Natuurmonumenten zorgt er voor dat de prachtige natuurgebieden en monumenten in Nederland behouden blijven en hersteld worden. Met een donatie aan het KWF Kankerbestrijding of Reumafonds steun je onderzoek naar geneesmiddelen en preventie. Zo kan de ontvanger een doel steunen waar hij of zij affiniteit mee heeft! Het enige wat hij/zij hoeft te doen is klikken op het gekozen doel en het kaartnummer in te vullen. Wilt u ook een goed gevoel cadeau geven en tegelijkertijd een goed doel steunen? Bestel dan nu in enkele minuten de Goede Doelen Cadeaubon. Klik op Direct Bestellen om aan de slag te gaan.