NR1 Diner naar keuze

NR1 Een diner naar keuze

  • Landelijk bij meer dan 3250 restaurants te besteden

  • Kies zelf waar het etentje plaatsvindt!

  • Geldig tot 2 jaar na uitgifte

pdp featured block
Keuzestress? Ga voor de

Keuze Cadeaukaart

en geef 200 cadeaukaarten in 1!

Hoeveel wil je erop zetten?

Verzendmethode

Kosten

€25,00

Heb je geen idee wat je cadeau moet geven? Dan zit je met ‘Een diner naar keuze’ van NR1Cadeau altijd goed. Want iedereen houdt wel van een lekker etentje buiten de deur! Keuze uit meer dan 3250 restaurants, verspreid door heel Nederland. Een lekkere pizza of een uitgebreide rijsttafel. Een portie spareribs of een goed gevulde salade. Met ‘Een diner naar keuze’ zit je gebakken! Bestel nu vanaf €10,-.

Deze cadeaukaart is te besteden tot 2 jaar na uitgave bij alle aangesloten locaties.

Veelgestelde vragen

Wat is NR1Cadeau?

NR1Cadeau is dé plek voor bijzondere cadeauboxen. Met zo'n box bezorg je de ontvanger een memorabele beleving. Of het nu gaat om een heerlijk diner of een meeslepend boek voor een relaxte avond thuis, NR1Cadeau heeft een divers aanbod aan themaboxen.

Wat houdt NR1 Een diner naar keuze in?

Gun iemand een onvergetelijke avond met 'Een diner naar keuze' van NR1 Cadeau. Geldig bij ruim 3.250 restaurants door heel het land! De gelukkige ontvanger bepaalt zelf waar, wanneer en in welk gezelschap het diner zal zijn. Dankzij deze flexibiliteit is 'Een diner naar keuze' het perfecte geschenk voor elke gelegenheid. 

Waar kan ik NR1 Een diner naar keuze besteden?

De ontvanger van NR1 Een diner naar keuze kan bij maar liefst meer dan 3.250 restaurants zijn/haar cadeaukaart besteden. Op de website van NR1Cadeau vind je een overzicht van de aangesloten restaurants.

Hoe lang is NR1 Een diner naar keuze geldig?

De NR1 Een diner naar keuze cadeaukaart heeft een geldigheidstermijn van 2 jaar.

Welk saldo staat er op mijn NR1 Een diner naar keuze?

Je kunt het saldo op jouw NR1 Een diner naar keuze snel en eenvoudig checken met de saldo checker op de website van NR1Cadeau.