NR1 Werelds dineren

NR1 Werelds dineren

  • 3250+ restaurants, waaronder meerdere met internationale keuken

  • Op werkdagen voor 17.00 uur besteld = vandaag verstuurd

  • Te bestellen in waarden van €10,- tot €150,-

  • Geleverd in gratis luxe cadeaubox!

  • Geldig tot 2 jaar na uitgifte

pdp featured block

Keuzestress? Ga voor de

Keuze Cadeaukaart

en geef 200 cadeaukaarten in 1!

Hoeveel wil je erop zetten?

Verzendmethode

Kosten

€ 25,00

Geef de avontuurlijke eter ‘Werelds dineren’ van NR1Cadeau. De ontvanger kiest zelf waar hij of zij gaat eten! Landelijk bij 3250 restaurants te besteden en veel van deze restaurants hebben een internationale keuken. Van Frans tot Japans. Van Mexicaans tot Ethiopisch. Echt voor iedere smaak zit er een lekker restaurant tussen! Bestel dus nu ‘Werelds dineren’.

Deze cadeaukaart is te besteden tot 2 jaar na uitgave bij alle aangesloten locaties.

Veelgestelde vragen

Wat is NR1 Cadeau?

De cadeauboxen van NR1 Cadeau zijn niet zomaar geschenken; ze zijn de sleutel tot bijzondere ervaringen. Of u nu verlangt naar een avontuurlijk uitje, een ontspannende dag in de sauna, of een avond ondergedompeld in een boeiend boek, met NR1 Cadeau heeft u alles binnen handbereik.

Wat houdt NR1 Werelds dineren in?

'Werelds dineren' is het perfecte cadeau voor wie graag culinair de wereld ontdekt. Van Indiase tot Portugese keukens, van Japanse delicatessen tot Mexicaanse smaken, of zelfs de verfijnde Franse of exotische Ethiopische gerechten: in tal van restaurants verspreid over het hele land is het met 'Werelds Dineren' binnen handbereik.

Waar kan ik NR1 Werelds dineren besteden?

De ontvanger bepaalt helemaal zelf waar het etentje plaatsvindt. Met keuze uit een culinaire ontdekkingsreis langs meer dan 3.250 restaurants, inclusief diverse met een internationale keuken, is er voor elk wat wils. Raadpleeg de website van NR1 Cadeau voor een overzicht van de deelnemende restaurants.

Hoe lang is NR1 Werelds dineren geldig?

De 'NR1 Werelds dineren' is 2 jaar geldig na aankoop. Dit geeft culinaire avonturiers de kans om het perfecte moment te kiezen voor een maaltijd in één van de vele topklasse restaurants die deel uitmaken van het aanbod.

Welk saldo staat er op mijn NR1 Werelds dineren?

Benieuwd hoeveel culinaire avonturen er nog op u wachten met uw 'NR1 Werelds dineren'? Bezoek de NR1 Cadeau website en bekijk via de saldo checker hoeveel tegoed u nog heeft voor heerlijke dinerervaringen.