Digitale cadeaubonnen veroveren de wereld

11 april 2020

De papieren cadeaubon is bijna volledig getransformeerd naar de plastic cadeaukaart en inmiddels staat de volgende ontwikkeling alweer voor de deur: de e-voucher. Dit is een digitale cadeaubon die je na je bestelling direct per mail ontvangt. Het bestelproces gaat niet alleen lekker snel, maar je bespaart ook op verzendkosten. Bovendien maak je natuurlijk een duurzame keuze! De e-voucher bevat een unieke code waarmee je online kunt shoppen. Sommige e-vouchers kun je besteden in een winkel of restaurant door de voucher voorafgaand aan je bezoek te printen of nog makkelijker: ter plekke te tonen op je telefoon. Gemak dient de mens!
Bekijk hier welke cadeaubonnen je digitaal kunt bestellen op cadeaubon.nl

1. Alles-in-1 Keuze Cadeaukaart

Geef de Alles-in-1 Keuze Cadeaukaart e-voucher cadeau, zodat je zeker weet dat je goed zit! De ontvanger kan zelf zijn of haar favoriete cadeaubon uitzoeken en heeft hierbij keuze uit meer dan 200 cadeaukaarten, waaronder Diner Cadeau, de Saunabon, de Nationale Bioscoopbon, de Douglas Giftcard, de Nike Cadeaubon, de Zalando Cadeaubon en nog vele andere! Kortom, voor ieder wat wils! 

2. Zalando Cadeaubon

Met de Zalando e-voucher kun je eindeloos shoppen op Zalando.nl. Deze webshop staat ook wel bekend als de grootste online modewinkel van Europa. Als je daar niet bij van wordt.... 

3. bol.com cadeaukaart

Wie wordt er nou niet gelukkig van een bol.com cadeaukaart? Degene die jij verrast maakt een keuze uit de 11 miljoen artikelen waarna hij/zij bij het afrekenen de e-vouchercode invult. Altijd een leuk cadeau te vinden! 

4. Douglas Giftcard

Wil je iemand blij maken met een lekker nieuw parfum of een mooie lippenstift, maar vind je het lastig zelf een keuze te maken? Geef dan een Douglas Giftcard

5. Wehkamp Cadeaukaart

In de veelzijdige webshop van Wehkamp is voor elke gelukkige ontvanger een mooi product te vinden! De Wehkamp Cadeaukaart is leuk om als persoonlijk cadeau te geven, maar ook als zakelijk presentje erg geschikt. 

6. HEMA Cadeaukaart

Bij HEMA kun je terecht voor alles op het gebied van wonen, koken, slapen, reizen, cosmetica, eten, drinken en nog veel meer! De HEMA Cadeaukaart is zowel online, als in de vele winkels van HEMA te besteden.

7. ICI Paris XL Gift Card

De ICI Paris XL Giftcard is een perfect cadeau voor iedereen die van cosmetica houdt! De cadeaukaart is vrij te besteden in alle winkels van ICI Paris XL in België, Nederland en Luxemburg, maar ook op de website van ICI Paris XL. 

8. Foot Locker Cadeaubon

Voor de echte sneaker liefhebber is de Foot Locker Cadeaubon het gedroomde cadeau! Degene die jij verrast kan in alle winkels van Foot Locker terecht voor een nieuw paar gave sneakers!  

9. Hotelgiftcard

Met de Hotelgiftcard maak je iedereen blij! De ontvanger kan de cadeaukaart bij maar liefst 600.000 accomodaties wereldwijd besteden! Van een knus huisje of gezellige camping in de natuur tot een charmant boutique hotel in en pittoresk dorp of een luxe hotel in een bruisende stad; de mogelijkheden zijn oneindig.

10. Nederlandse Boekenbon

Wie word er nou niet blij van een goed boek? De Nederlandse Boekenbon is te besteden bij meer dan 1500 boekwinkels en webshops! Deze cadeaukaart is gegarandeerd een schot in de roos! 

11. Boeken Cadeaubon

Met een boek zit je altijd goed! Boeken Cadeau is online te besteden op Boeken.nl met 100.000 boeken en e-books. De e-voucher kunt per mail versturen, maar ook printen en op die manier cadeau geven! 

12. Klus Cadeau

Ken jij een fanatieke doe-het-zelver die niets liever doet dan lekker klussen? Dan zit je zonder twijfel goed met Klus Cadeau! Deze praktische cadeaukaart is in te wisselen bij honderden bouwmarkten in heel Nederland zoals Praxis, Hubo, Multimate en Hornbach. 

13. Nationale Dinerbon

De Nationale Dinerbon is de ideale optie om te geven aan een echte bourgondiër die blij wordt van een hapje buiten de deur! De barcode wordt ter plekke in het restaurant gescand, dus de e-voucher is ook nog eens heel makkelijk in gebruik.

14. Dagje Uit Cadeaukaart

Geef een gezellig dagje uit naar een pretpark, dierentuin of museum cadeau met de Dagje Uit Cadeaukaart. Tickets voor de uitjes worden gemakkelijk online gekocht door de code op de e-voucher te gebruiken. Garantie voor een dag vol plezier! 

15. Huis & Tuin Cadeau

Wil je iemand verrassen met een origineel en praktisch cadeau? Geef dan Huis & Tuin Cadeau! Bij iedereen die is gek is op interieur, klussen en/of tuinieren zal dit cadeau ongetwijfeld in de smaak vallen! De gelukkige ontvanger kan zijn of haar slag slaan bij meer dan 1000 woonwinkels en 150 tuincentra in Nederland!

16. Nationale Bioscoopbon

Op zoek naar een geschikt cadeau voor een echte film liefhebber? Maak dan nu iemand blij met het leukste cadeau in het donker! De Nationale Bioscoopbon is te besteden bij alle bioscopen en de meeste filmtheaters in heel Nederland. 

17. BladCadeau

Een moment van ontspanning in de week wordt nog aangenamer met een leuk tijfschrift! Met BladCadeau geef je een (proef)abonnement op een tijdschrift naar keuze. Kies uit meer dan 80 bekende titels, waaronder LINDA, Esquire, Autoweek, Story, Margriet, VT Wonen, Delicious en nog veel meer! 

18. Decathlon Cadeaubon

De Decathlon Cadeaubon is hét cadeau voor de sportieveling! De cadeaubon geeft toegang tot een enorm assortiment aan sport artikelen voor maarliefst 80 sporten en is te besteden in de webshop van Decathlon en in alle Decathlon winkels in Europa. Voor elke sporter wat wils! 

19. Webshop Giftcard

Een cadeaukaart die altijd van pas komt is de Webshop Giftcard! Deze leuke en veelzijdige cadeaubon is te besteden op maarliefst 300+ aangesloten webwinkels zoals FonQ, Vtwonen.nl en Omoda en biedt de ontvanger de kans zelf een leuk cadeau uit te zoeken! Dit maakt online shoppen echt een feest! 

20. SPORT&FIT Cadeau

De e-voucher van SPORT&FIT Cadeau is het ideale cadeau voor de sportliefhebber. Van hardloper tot basketballer. Van yogi tot golfer. Met deze cadeaukaart kun je onder andere terecht bij Run2Day en Sport2000. 

21. Speelgoed Cadeaukaart

Zoek je leuk en origineel cadeautje voor een kind? Dan zit je goed met de Speelgoed Cadeaukaart. Deze e-voucher is online te besteden bij Degrotespeelgoedwinkel.nl met alle grote merken zoals Lego, Barbie, Fisher Price, Ravensburger etc.

22. Gift4Men

De Gift4Men cadeaukaart is DE ultieme cadeaukaart voor mannen! Iedere man, zowel jong als oud, kan met deze cadeaukaart een cadeau uitzoeken dat past bij zijn interesses! Van leuke activiteiten en gereedschap, tot nieuwe boxershorts of een goed boek. 

23. Gift4Ukkies

Op zoek naar een geschikt cadeau voor een baby, peuter of kleuter? Zoek niet verder en geef de Gift4Ukkies cadeaukaart! Deze kaart is onder andere te besteden bij IKenIK, De Kinderkamer Online, KidsLoveSneakers, O’Moda, Sprookjesatelier, Waldorf Toys, Baby Villa, 4Active Kids, Cowboysbag.com, Luiertaswebshop, Duckstadshop, Luisterboeken, Leuk van Lieke, Little Green Bag, en de webshop van Fiep Westendorp (Pluk van de Petteflet).

24. Gift4Ladies

Op zoek naar een leuk cadeau voor je beste vriendin, moeder, zus of oma? Met de Gift4Ladies cadeaukaart kan elke vrouw van jong tot oud naar hartenlust shoppen bij alle leuke aangesloten partners. Degene die jij blij maakt met deze kaart kan bijvoorbeeld een nieuwe outfit, trendy woonaccessoires, de mooiste sportartikelen of een goed boek of heerlijk parfum voor haarzelf scoren!

25. Wellness & Beauty Cadeau

Verdient iemand het om verwend te worden met bijvoorbeeld een heerlijke gezichtsbehandeling, ontspannen dagje sauna of misschien zelfs een uitgebreid wellness weekend voor twee personen? Met Wellness & Beauty Cadeau kies je uit een groot aantal beauty en/of wellness arrangementen.