Digitale cadeaubonnen veroveren de wereld

De papieren bon is bijna volledig getransformeerd naar de plastic cadeaukaart. Nu staat de volgende ontwikkeling alweer voor de deur: de e-voucher. Dit is een digitale cadeaubon die je direct per mail ontvangt. Dit gaat niet alleen lekker snel, maar je bespaart ook op verzendkosten! De e-voucher bevat een unieke code waarmee je online kunt shoppen. Sommige e-vouchers kun je besteden in een winkel of restaurant door ‘m uit te printen of te tonen op je telefoon. Gemak dient de mens! Bekijk hier welke cadeaubonnen je digitaal kunt bestellen op Cadeaubon.nl.

Right
nationale dinerbon e-voucher

1. Nationale Dinerbon

De Nationale Dinerbon is de ideale optie voor als je iemand een lekker hapje buiten de deur wilt geven. De barcode wordt ter plekke in het restaurant gescand, dus de e-voucher is ook nog eens heel makkelijk in gebruik.

Left
bol.com e-voucher

2. Bol.com Cadeaukaart

Wie wordt er nou niet gelukkig van een Bol.com Cadeaukaart? De ontvanger maakt een keuze uit de 11 miljoen artikelen waarna hij/zij bij het afrekenen de e-vouchercode invult.

Right
wijn cadeau e-voucher

3. Wijn Cadeau

Wijn Cadeau is online te besteden bij drie wijnwebshops: Abelswijnen.nl, Kleinflesjewijn.nl en 10topwijnen.nl. Met een e-voucher gaat dit net zo makkelijk! Bovendien geef je hiermee de keuze uit honderden wijnen en accessoires.

Left
dagje uit cadeaukaart e-voucher

4. Dagje uit Cadeaukaart

Geef een gezellig dagje naar een pretpark, dierentuin of museum cadeau met de Dagje uit Cadeaukaart. Tickets voor deze bestemmingen worden gemakkelijk online gekocht met de code op de e-voucher.

Right
webshop giftcard e-voucher

5. Webshop Giftcard

De Webshop Giftcard is online te besteden bij 200+ webwinkels zoals FonQ, Vtwonen.nl en Omoda. De ideale e-voucher voor als u niet zo goed weet wat u moet geven.

Left
goede doelen e-voucher

6. Goede Doelen Cadeaukaart

Geef een goed gevoel met de Goede Doelen Cadeaukaart. Met deze e-voucher kun je online doneren aan een goed doel naar keuze: CliniClowns, Warchild, Natuurmonumenten, Reumafonds, KWF Kankerfonds, Unicef en KNGF Geleidehonden.

Right
parfum cadeaukaart

7. Parfum Cadeaukaart

De keuze voor een luchtje is vaak erg persoonlijk. Ga daarom voor de Parfum Cadeaukaart! De e-voucher is te besteden bij drie grote webwinkels: Parfum.nl, Parfumbelevenis.nl en Superwinkel.nl. Zo weet je zeker dat iemand een luchtje krijgt die zij/hij graag wil hebben.

Left
boeken cadeau

8. Boeken Cadeau

Met een boek zit je altijd goed! Boeken Cadeau is online te besteden op Boeken.nl met 100.000 boeken en e-books. De e-voucher kunt u doormailen of uitprinten en weggeven.

Right
speelgoed cadeaukaart

9. Speelgoed Cadeaukaart

Zoek je nog een makkelijk en snel cadeau voor een kind? Dan zit je goed met de Speelgoed Cadeaukaart. Deze e-voucher is online te besteden bij Degrotespeelgoedwinkel.nl met alle grote merken zoals Lego, Barbie, Fisher Price, Ravensburger etc.

Left
sportief shoppen e-voucher

10. Sportief Shoppen

De e-voucher van Sportief Shoppen is het ideale cadeau voor de sportliefhebber. Van hardloper tot basketballer. Van yogi tot golfer. Zo kun je onder andere terecht bij Run2Day en Sport2000.

Right
feelgoodcadeau

11. FeelGoodCadeau

Ken je iemand die zich wel even lekker in de watten mag laten leggen? Geef dan de e-voucher van FeelGoodCadeau. Te besteden bij honderden kappers, nagelstudio’s, massagesalons, zonnebanken en nog veel meer.

Left
Zalando Cadeaubon

12. Zalando Cadeaubon

Saving the best for last! Met de Zalando e-voucher kun je eindeloos shoppen op Zalando.nl. Deze webshop staat ook wel bekend als de grootste online modewinkel van Europa.