Welke cadeaubonnen accepteert Van der Valk?

12 februari 2024

Bij de meeste Van der Valk-hotels kun je boeken met deze cadeaubonnen:
- Hotelgiftcard
- Weekendjeweg.nl Cadeau Card
- VVV Lekker & Weg Cadeaukaart
- Van der Valk Giftcard
- Valk Cadeaucards en -boxen

Of je nu wil opladen in de natuur of jezelf liever onderdompelt in het bruisende stadsleven: er is altijd een Van der Valk hotel of restaurant in de buurt. Een bezoek aan een Van der Valk hotel is nog leuker als je je reis kunt bekostigen met een cadeaubon. Er zijn meerdere cadeaubonnen waarmee je een reservering bij een van de hotels kunt maken. In deze blog vertellen we je er alles over.

Welke cadeaubonnen accepteren de Van der Valk restaurants?

Cadeaubonnen inleveren bij Van der Valk restaurants kan ook. Dat komt goed uit, want een hotelovernachting is natuurlijk niet compleet zonder een heerlijk diner. De cadeaubonnen die de Van der Valk restaurants accepteert is de VVV cadeaukaarten en natuurlijk Van der Valk Giftcards.

Hoeveel cadeaubonnen kun je inleveren bij Van der Valk?

Heb je meer dan één Van der Valk cadeaubon gekregen? Dan moet je meerdere keren je koffer pakken voor een vakantie in een Van der Valk hotel. Gebruik de ene bon bijvoorbeeld om uit te waaien in een Van der Valk hotel aan zee en een andere cadeaubon voor een stedentrip.

Per boeking kun je maar één Van der Valk giftcard gebruiken. Is het bedrag dat op de cadeaukaart staat niet voldoende, dan kun je het resterende bedrag bijbetalen.

Tip van ons: meerdere Van der Valk cadeaubonnen inleveren tijdens één vakantie kan wél door een bon te gebruiken voor het boeken van de kamer en een andere voor een diner in het Van der Valk restaurant. Win-win!

Heb je een Hotelgiftcard of Weekendjeweg.nl Cadeau Card? Dan kun je wel meerdere cadeaubonnen voor één boeking gebruiken, omdat je niet rechtstreeks bij Van der Valk boekt.

Cadeaubonnen voor Van der Valk kopen

Er is niets leukers dan cadeautjes geven, maar soms weet je gewoon niet meer wat je moet geven. Een cadeaubon voor Van der Valk is altijd een goed cadeau. Zeker als je er zelf ook van kan profiteren. Met een cadeaubon te besteden aan een overnachting, geef je de ultieme hint voor een weekendje weg met je moeder, zus of partner.

Je hebt trouwens niet direct een cadeaubon van Van der Valk nodig voor een overnachting in één van de hotels.. De hotelketen accepteert ook de Hotelgiftcard, Weekendjeweg.nl Cadeau Card en de VVV cadeaukaart. Dat maakt jouw cadeau net wat veelzijdiger.